Lidmaatschap 2022

Iedereen die interesse heeft voor tandheelkunde en een bijdrage wil leveren tot haar bevordering kan lid worden van de vereniging. Het lidgeld voor 2022 is vastgesteld op 175€.  Als lid hebt u een heel voordelige prijs voor deelname aan onze activiteiten en net als vorig jaar bieden we een abonnement op het “Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde” aan. Dit abonnement kan u onderschrijven samen met uw lidmaatschap. De kostprijs hiervoor bedraagt 150€ (normaal abonnement buitenland is 234€). Lidgeld + abonnement is 325€.

Door het correcte bedrag (175€ of 325€) over te schrijven op IBAN: BE52 2200 0188 8809 met vermelding van uw RIZIV-nummer, bent u lid van de vereniging. Gelieve ook in te loggen op de website met uw RIZIV-nummer om uw gegevens te controleren en eventueel aan te passen.

Laatstejaars tandartsen stagiairs ( zesde jaar) kunnen gratis lid worden mits inschrijven, vermeld gewoon “tandarts-stagiair” op het elektronisch inschrijfformulier en stuur een mailtje naar de webmaster zodat uw login kan actief gemaakt worden op onze website.

Laatstejaars studenten Mondzorg assistent kunnen gratis lid worden mits inschrijven met vermelding “mondzorg laatste jaar” op het elektronisch inschrijfformulier en een mailtje naar de webmaster zodat uw login actief gemaakt kan worden op onze website.