Lidmaatschap

Iedereen die interesse heeft voor tandheelkunde en een bijdrage wil leveren tot haar bevordering kan lid worden van de vereniging. De leden kunnen dit jaar gratis aan onze symposia deelnemen mits correct inschrijven en aan voordeeltarief deelnemen aan de cursussen. Het lidgeld voor 2019 is vastgesteld op €170. Om u in te schrijven kunt u eenvoudig gebruik maken van het elektronisch inschrijfformulier. Net als vorig jaar bieden we een abonnement op het “Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde” aan. Dit kan u onderschrijven samen met uw lidmaatschap. De kostprijs hiervoor bedraagt 110€ (normaal abonnement buitenland is 205€). Lidgeld + abonnement is 280€.

Door het correcte bedrag (170€ of 280€) over te schrijven op IBAN: BE52 2200 0188 8809 met vermelding van uw RIZIV-nummer, bent u lid van de vereniging. Gelieve ook in te loggen op de website met uw RIZIV-nummer om uw gegevens te controleren en eventueel aan te passen.

Laatstejaars studenten tandheelkunde (vijfde jaar)  en tandartsen stagiairs ( zesde jaar) kunnen gratis lid worden mits inschrijven, vermeld gewoon “laatstejaars” of “tandarts-stagiair” op het elektronisch inschrijfformulier en stuur een mailtje naar de webmaster zodat uw login kan actief gemaakt worden op onze website.

Laatstejaars studenten Mondzorg assistent kunnen gratis lid worden mits inschrijven met vermelding “mondzorg laatste jaar” op het elektronisch inschrijfformulier en een mailtje naar de webmaster zodat uw login actief gemaakt kan worden op onze website.