Lidmaatschap

Iedereen die interesse heeft voor tandheelkunde en een bijdrage wil leveren tot haar bevordering kan lid worden van de vereniging. De leden kunnen 2 keer jaarlijks gratis aan ons symposium deelnemen en dit jaar aan voordeeltarief deelnemen aan het 5 jaarlijks lustrumcongres. Het lidgeld voor 2018 is vastgesteld op €170. Om u in te schrijven kunt u eenvoudig gebruik maken van het elektronisch inschrijfformulier.

Leden kunnen tevens voor de zeer voordelige prijs van 100€ een jaarabonnement nemen op het Nederlands Tijdschrift voor Tandheelkunde (meer info over dit tijdschrift op www.ntvt.nl), normaal kost dit buitenlands abonnement 199,5€. Voor de totale som van 270€ ( 170€ lidgeld + 100€ abonnement) geniet u van dit voordeel.

Laatstejaars studenten tandheelkunde ( vijfde jaar) en tandartsen stagiairs ( zesde jaar) kunnen gratis lid worden mits inschrijven, vermeld gewoon “laatstejaars” of “tandarts-stagiair” op het elektronisch inschrijfformulier en stuur een mailtje naar de webmaster zodat uw login kan actief gemaakt worden op onze website.